„Crni petak“: U bioskope stiže novi horor

Novi hit horor „Crni petak“ (Thanksgiving) kreće sa prikazivanjem u domaćim bioskopima od 7. decembra. Žestoki horor reditelja Eli Rota prikazuje šta sve može da krene po zlu nakon neuspešnog otvaranja popularnog „Black Friday-a“ u malom američkom gradiću.

Nakon što su se neredi tokom „Black Friday-a“ završili tragično u Plimutu, misteriozni ubica inspirisan Danom zahvalnosti počinje da teroriše stanovnike gradića. Otimajući stanovnike jednog po jednog, ubica uskoro otkriva svoj strašni praznični plan…

Brutalan i bez pardona, „Crni petak“ je horor u modernom ruhu, a već nekoliko nedelja se prikazuje sa dobrim uspehom u Severnoj Americi. Na Rotten Tomatoes-u od kritičara ima ocenu 84%, a kad su u pitanju ovakvi naslovi – često ih publika voli još više od kritike!

Reditelj filma je Eli Rot, ikona horor filmova, poznat po klasicima „Koliba straha”, „Hostel”, „Hostel 2” i trileru „Kuc, kuc” sa Kijano Rivsom i Anom de Armas. U glavnim ulogama pojavljuju se Patrik Dempsi (kultna serija „Uvod u anatomiju”), Milo Manhajm („Zombies” trilogija, „Ples sa zvezdama”), Đina Geršon, kao i jedna od najpopularnijih tiktokerki današnjice Adison Ri.

Izvor: TopFM, Con film Srbija
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.