Pesma Tejlor Svift „You’re Losing Me“ debituje na Hot 100

Ovo je njena 54. pesma koja se našla na listi Hot 100 2023. godine.

Posle samo dva dana, pesma Tejlor Svift „You’re Losing Me(From the Vault)“ debituje na 46. mestu najnovijeg Billboard Hot 100 od 9. decembra, prenosi Billboard,

Pesma je imala 8,7 miliona zvaničnih strimova i prodala 19.000 preuzimanja u Sjedinjenim Državama od 29. do 30. novembra, navodi Luminate.

Pesma je donela Svift njenu 322. poziciju u karijeri na Hot 100, drugu po redu posle Drejkovih 327. Pesma je takođe njen 54. ulazak na top-listu samo 2023. godine, čime je postavljen rekord u kalendarskoj godini među solo izvođačima.

Hit je stigao je na servise za striming i za široko plaćeno digitalno preuzimanje 29. novembra nakon što je Spotify najavio Tejlor kao svog najstrimovanijeg izvođača na platformi u 2023.

Svift je tog dana objavila na društvenim mrežama, „ Uh, ok ovo je nestvarno?? Samo sam htela da kažem svima koji su slušali moju muziku ove godine, bilo gde u svetu, hvala. Biti proglašen za Spotifi-jevog globalnog najboljeg umetnika 2023. je zaista najbolji rođendanski/praznični poklon koji ste mi mogli dati. Ozbiljno smo se najzabavnije ove godine proveli na turneji, a sada i ovo. Pokušavala sam da smislim način da vam se zahvalim. Konačno sada možete da slušate SVUDA“.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Bigstock- ako photography

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.