“SVA IMENA BOŽJA“: Vrhunska akcija u novom španskom trileru

Pripremite se da zaronite u svet napetosti i akcije uz španskog majstora akcionih trilera u novom filmu u distribuciji Blitz Filma koji na velika platna stiže od 14. decembra.
U ovom vrhunskom ostvarenju, taksista Santi (Luis Tosar) postaje nevoljni taoc nakon stravičnog džihadističkog napada na aerodromu, a terorista Hamza preuzima kontrolu. Međutim, neočekivani preokret menja tok događaja – Santi postaje živi bombaš, hodajući sa eksplozivnim prslukom po središtu Madrida.

Svaki njegov korak je presudan, jer ako stane, bomba će eksplodirati.
Ova uzbudljiva priča, koja traje nezaboravnih 90 minuta, donosi vrhunski nivo napetosti i adrenalina. Daniel Kalparsoro, španski reditelj poznat po akcionim trilerima, udružio se sa scenaristkinjom Gemom Ventura kako bi stvorio film koji će testirati granice napetosti.
Luis Tosar, Inma Kuesta i Nourdin Batan vode vas kroz ovu akciju prepunu obrta i adrenalina. „Sva imena Božja“ je krajnji izazov visokog napona – adrenalinska vožnja koja će vas iscrpeti, pružajući intenzivan doživljaj u kojem svaki trenutak odlučuje o sudbini grada.
Ovaj film je kruna španskog majstora akcije i od 14.decembra prikazivaće se u bioskopima širom Srbije, pružajući vam nezaboravno iskustvo na velikom platnu.

Izvor: TopFM, Blitz film Srbija promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.