Sara Jo predstavlja novi spot za pesmu “Tako hodam”

Pop zvezda Sara Jo je objavila video spot za pesmu “Tako hodam”, koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu. Iako poslednjih godina neguje imidž “divlje” i “bez kontrole”, u novom spotu Sara postaje fatalni top model koji odlučno hoda pistom uz ritam pesme koja svima, već na prvo slušanje ostaje u ušima.

Muzika i tekst pesme “Tako hodam” inspirisani su “ballroom” kulturom i vogingom, što je poslužilo kao sjajan materijal za stvaranje video spota u kome će Sara rame uz rame sa najuspešnijim mladim srpskim manekenkama pokazati kako izgleda život top modela, od backstage momenata, fotografisanja za naslovnice i velikog finala – na modnoj pisti.

Publika je navikla da su moji spotovi uvek pomalo intrigantni, zahtevni, ispunjeni plesnim pokretom i posebno osmišljenim koreografijama. Ovoga puta odlučili smo se da akcenat stavimo na modni svet, koji je oduvek imao veliki uticaj na mene i moju muzičku priču. Spot za “Tako hodam” bio je prava inspiracija za to kako može da izgleda dobar spoj muzike i mode. Hvala našim najboljim mladim manekenkama koje su me podržale na tom putu – kaže Sara Jo.

Spot upravo otvara mlada Nikolina Vrekić koja je na nedelji mode u Milanu nosila PRADA reviju, a uz nju se pojavljuju i ostali uspešni modeli agencije J’s model management.

Izvor: TopFM
Foto: Youtube printscreen

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.