Furiosa: A Mad Max Saga – trejler koji će vas oduševiti

Novi film, nastao u saradnji sa Warner Bros. Pictures and Village Roadshov Pictures u produkciji Džordž Milera i njegovog dugogodišnjeg partnera, producenta Dag Mičela nominovanog za Oskara („Pobesneli Maks :Autoput besa“), dolazi uskoro na velike ekrane.

Anja Tejlor-Džoj i Kris Hemsvort glume u filmu Furioza: Pobesneli Maks Saga, kinematografskom remek delu genijalnog reditelja nagrađenog Oskarom Džordž Milera. To je dugo očekivani povratak u ikonički distopijski svet koji je stvorio pre više od 30 godina sa kultnim filmovima „Besni Maks”. Miler sada okreće stranicu sa potpuno novom, samostalnom akcionom avanturom koja će otkriti poreklo moćnog lika iz višestruko nagrađivanog globalnog hita “Pobesneli Maks: Autoput besa“.

Dok se svet ruši, mlada Furioza je kidnapovana i pada u ruke horde koju predvodi lord Dementus. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Sitadela kojim je vladao Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i pronađe put kući.

Tejlor-Džoj igra naslovnu ulogu, a pored Hemsvorta u filmu igraju i Alila Braun i Tom Berk.

Scenario je napisao Miler sa koautorom Nikom Laturisom. Millerov kreativni tim iza scene uključuje prvog pomoćnika reditelja Pi Džej Votena i direktora druge jedinice i koordinatora kaskadera Gaja Norisa, direktora fotografije Sajmona Dagana, kompozitora Toma Holkenborga, majstora zvuka Roberta Mekenzija, montažera Eliota Knapmana, supervizora vizuelnih efekata Endru Džeksona i koloristu Erik Vip. U timu su i dugogodišnji saradnici: scenograf Kolin Gibson, montažerka Margaret Siksel, inženjer zvuka Ben Osmo, kostimograf Dženi Bivan i šminkerka Lesli Vandervolt, od kojih je svaki osvojio Oskara za svoj rad na “Pobesneli Maks: Autoput besa“.

Izvor: Top FM, Blitz Film
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.