Godina počinje sa uzbudljivim horor filmom: „Noćno kupanje“ u bioskopima od 4. januara

Od 4. januara, u bioskopskim salama zaronićemo u tamu u kojoj vladaju teror i demoni, gde će samo najhrabrniji moći da se suoče sa filmom „NOĆNO KUPANJE“ (NIGHT SWIM).

Film je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod BlekherstFilm je zasnovan na proslavljenom kratkometražnom filmu iz 2014. godine koji su stvorili Brajs Makgvajer i Rod Blekherst, a sada su producenti redefinisali žanr i prilagodili ga potrebama savremene bioskopske publike i njihovim velikim očekivanjima, zadržavajući suštinske kvalitete horor filmova.

U glavnoj ulozi je Vajat Rasel, koji tumači lik Reja Volera, bivšeg bejzbol prvoligaša, koji se, zbog degenerativne bolesti, prerano penzionisao. Sa zabrinutom suprugom Iv (nominovana za Oskara, Keri Kondon), ćerkom tinejdžerkom Izi i mlađim sinom Eliotom, seli se u novi dom.

Bez obzira na okolnosti, Rej se potajno nada da će se vratiti profesionalnom sportu i ubeđuje Iv da će bazen u dvorištu nove kuće biti zabavna zanimacija za decu, a njemu pružiti dobru fizikalnu terapiju. Ali, mračna tajna iz prošlosti ove kuće oslobodiće zlokobnu silu, koja će uvući porodicu u dubine neobjašnjivog užasa.

Izvor: Top FM, Taramount
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.