„All I Want for Christmas Is You“ je najpopularnija praznična pesma: Evo koliko Maraja Keri svake godine zaradi od nje

„All I Want for Christmas Is You“ je pesma bez koje praznici ne mogu da se zamisle. Ta tradicija preneta je i na našu zemlju, ali i na društvene mreže. Danas je gotovo nezamislivo da postoje osobe koje ne prepoznaju kultnu numuru.

Za Maraju Keri, ova pesma je nepresušni izvor prihoda. Prema procenama Billborda, pevačica je prošle godine zaradila je impresivnih 1.86 miliona dolara samo od ove pesme. Dodatno, prema istraživanju The Economist-a iz 2016, Maraja konstantno ostvaruje prosečnu godišnju zaradu od 2.5 miliona dolara od autorskih prava.

S obzirom na to da je pesma objavljena 1994. godine, predviđa se da bi ukupna zarada od nje mogla da premaši 100 miliona dolara tokom 2023. godine, kako navodi izveštaj Associated Press-a.

Zanimljivo je da je čuvena pesma postavila tri Ginisova svetska rekorda 2019. godine, uključujući titulu najviše strimovane pesme na Spotify platformi u roku od 24 sata. U jednom danu u decembru 2018. godine, pesma je ostvarila impresivnih 10.8 miliona strimova, a zatim je ponovila taj podvig obarajući sopstveni rekord 2022. godine s čak 21.3 miliona strimova.

Izvor: TOPFM/Billboard
Foto: Bigstock/Starfrenzy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.