Pet najboljih filmova na Netfliksu u 2023. godini

Netfliks nudi ogroman izbor filmova i serija u različitim žanrovima, uključujući akciju, komediju, dramu, naučnu fantastiku, horor… Ova striming platforma izdvaja se po originalnom sadržaju i hiper produkciji koja privlači korisnike širom sveta, a u prethodnoj godini neke filmovi su se posebno izdvojili.

El Conde

El Conde je spoj jezivog horora i crne komedije, što ovaj film čini izuzetno uzbudljivim. Jaka glumačka postava i inovativna premisa doprinose tome da bude ocenjen kao jedan od najoriginalnijih Netfliksovih filmova ove godine.

The Killer

Akcioni triler koji prati profesionalnog ubicu poznatog samo kao Ubica (Majkl Fasbend) privukao je ogromnu pažnju publike. Ono što posebno izdvaja ovaj film su izuzetno uzbudljive akcione scene.

Maestro

Maestro je biografska drama o američkom dirigentu, Leonardu Bernstajnu kojeg tumači Bredli Kuper. Istovremeno Kuper je i režirao ovaj film, koji je jako dobro ocenjen od strane publike. „Kuperova režija je zadivljujuća“, piše ScreenRant.

May December

Film se je morao da izdvoji jer glavne uloge tumače Natali Portman i Džulijan Mur, a sama priča je izuzetno inspirativna i na određeni način kontroverzna, s obzirom na to da prati Grasiju ( Džulijan Mur ) koja se udala za muškarca sa kojim je započela vezu kad je on imao 13 godina, dok je ona imala 36.

Nyad

Ovaj film je za mnoge otkriće Netfliks-a i verovatno predstavlja najinspirativniju priču koju smo na istoimenoj platformi mogli da vidimo u prethodnoj godini. Nyad je zapravo istinita priča o Diani Njad (Anet Bening) koja je od Kube do Key Westa na Floridi plivala bez zaštitnog kaveza za morske pse.

Izvor: Top FM
Foto: youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.