Nedelju dana do spektakla: Pogledajte Akvamenovu poslednju borbu

Akvamenova poslednja borba, u distribuciji Blitz filma u bioskope stiže 20. decembra.

Film režiraju Džejms Van kao i sam Akvamen, odnosno Džejson Momoa, koji se zajedno sa Patrikom Vilsonom, Amber Herd, Jaijom Abdul Matinom II i Nikol Kidman vraća u nastavku hit filma Akvamen iz 2018. godine, koji je globalno postao najprofitabilniji DC film svih vremena.

S obzirom na to da Crni Manta nije uspeo da pobedi Akvamena u prvom susretu, njegova potreba da osveti očevu smrti ga neće zaustaviti i učiniće sve da ga zauvek uništi. Ovog puta, Crni Manta je jači nego ikada pre, posedujući moć mitskog Crnog Trozupca, koji oslobađa drevnu i zlu silu. Kako bi ga porazio, Akvamen se okreće svom bratu Ormu, bivšem kralju Atlantide, kako bi sklopili neobičan pakt. Zajedno će morati da prevaziđu svoje razlike ukoliko žele da zaštite kraljevstvo i spasu porodicu Akvamena, kao i svet od potpune propasti.

Džejson Momoa tumači ulogu Artura Karija – Akvamena, koji sada balansira između svojih obaveza kao kralja i novopečenog oca. Patrik Vilson igra Orma, polubrata i njegovog neprijatelja, koji sada mora da postane njegov saveznik; Amber Herd je Mera, kraljica Atlantisa i majka naslednika trona; Jaija Abdul Matin II je Crni Manta, koji više nego ikad pre želi uništiti Akvamena, a Nikol Kidman je Atlana, moćni vođa i majka sa srcem ratnice. U svojim ulogama se takođe vraćaju Dolf Lundgren kao Nereus i Rendal Park kao dr. Stiven Šin.

Film je režirao Džejms Van koji je takođe bio i producent zajedno sa Pitrom Safranom i Robom Kovanom. Izvršni producenti filma su Galen Vajsman i Valter Hamada. Scenario je napisao Dejvid Lesli Džonson – Mekgoldrik, po priči koju su osmislili Džejms Van, Dejvid Lesli Džonson-Mekgoldrik, Džejson Momoa i Tomas Paa Sibet, a inspiracija dolazi od DC likova koje su stvorili Pol Noris i Mort Vajzinger.

Izvor: Top FM, Blitz Film
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.