Provokativna romantična komedija „Samo ne ti“ uskoro u bioskopima

Od danas, 14. decembra na reperotaru domaćih bioskopa naći će se i ostvarenje cenjenog reditelja Vima Vendersa „Savršeni dani“ (Perfect Days) koje je domaća publika mogla premijerno da pogleda na Festivalu autorskog filma. Film je najgledaniji naslov ovogodišnjeg izdanja festivala sa preko dve i po hiljade gledalaca.

Provokativna romantična komedija „Samo ne ti” reditelja Vila Gluka na repertoar domaćih bioskopa stiže 28. decembra. Sidni Svini i Glen Pauel glume par koji se prezire, ali su zbog jednog venčanja u Australiji primorani da glume da su zajedno…I da ljubav cveta.

Bea (Sidni Svini) i Ben (Glen Pauel) izgledaju kao savršen par. Nakon prvog sastanka dogodiće se nešto što će njihovu vatrenu privlačnost pretvoriti u ledenu – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na venčanju u Australiji. Dogovaraju se tokom priprema venčanja da se predstave prijateljima i porodici kao savršen par, kako bi umirili sve i izvukli korist.

Da je pred nama novogodišnji romantični hit, garantuje reditelj Vil Gluk (animirani filmovi Zec Petar, Zec Petar 2, hit romantična komedija Samo drugarski i mjuzikl Eni). Gluk je na scenariju radio sa Ilanom Volpert (High School Musical serija) kojoj je ovo prvi film.

U glavnim ulogama gledaćemo zgodnog Glena Pauela (Uspon mračnog viteza, Plaćenici 3, Top Gan 2: Maverik) i odličnu Sidni Svini (serije Euforija, Sluškinjina priča, Oštri predmeti, Beli lotos, filmovi Bilo jednom u Holivudu, Voajeri, Reality) koja je nominovana za dve Emi nagrade.

Snimanje se odvijalo na različitim lokacijama u Australiji.

Da li će Sidni Svini i Glen Pauel uspeti da se ponašaju kao savršen par na velikom ekranu – saznajte u bioskopima od 28. decembra!

Source: Top FM, Con Film Srbija
Photo: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.