Dženifer Lopez objavila TIZER za singl „Can’t Get Enough” koji svi jedva čekaju da čuju

Posle skoro deset godina, pop zvezda objavljuje novi album pod nazivom „This Is Me…Now“, a istog dana, 16. februara 2024. biće prikazan i njen popratni muzički film.

Prvi singl kojim će nas obradovati Dženifer Lopez je „Can’t Get Enough” i izlazak muzičkog spota je neminovan. U ponedeljak (8. januara), pop zvezda je podelila tizer snimak kao i datum objavljivanja pesme.

„Čekanje je skoro gotovo…” napisala je ona na video snimku, na kojem je prikazana u punoj svadbenoj opremi kako učestvuje u klasičnim svadbenim aktivnostima. Iako ima nekoliko različitih mladoženja u tizeru, njen partner Ben Aflek ipak nije jedan od njih.

Govoreći o albumu u intervjuu koji je dala za Voguea 2022. godine , Lopez je opisala album kao „kulminaciju onoga ko sam ja kao osoba i umetnik“. Dodala je: „Ljudi misle da znaju stvari o tome šta mi se dogodilo na putu, muškarcima sa kojima sam bila – ali zaista nemaju pojma, i mnogo puta to tako pogrešno shvate. Postoji deo mene koji je krio svoju stranu od svih. I osećam se kao da sam konačno na mestu u svom životu gde imam nešto da kažem o tome.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.