Serije kojima se radujemo u 2024. godini

Nova 2024. godina je stigla i donosi nam naslove koji će biti dostupni na različitim streaming platformama. Za sve ljubitelje serija ovo je vest koja oduševljava.

Ono što nas je tek obradovalo svakako je prisustvo mnogobrojnih poznatih zvezda, uključujući Hugha Granta, Kate Winslet, Jodie Foster, Sofiju Vergaru, Jona Hamma i Donalda Glovera… Mnogi od njih su u prethodnim godinama bili slabo angažovani na serijama.

„True Detective: Night Country“

Kultna HBO drama vraća se prvi put od 2019. godine. Radnja se ove sezone odvija na Aljasci, a glavne uloge igraju Jodie Foster i Kali Reis. Dostupna je na platformi od 14. januara.

„Griselda“

Sofija Vergara glumi „kraljicu kokaina“ Griseldu Blanco, žensku narko kraljicu koja je bila na čelu jednog od najunosnijih.Takođe je imala sklonost da ubije – ili naredi smrt – svih svojih muževa, zbog čega je dobila nadimak „Crna udovica“.

Retki su oni koji ne obožavaju poznatu glumicu, a posebno nas oduševljava informacija činjenica da će serija biti dostupna od 25. januara na Netfliksu.

„Expats“

Samo dan kasnije imaćemo priliku da uživamo u seriji „Expats“ sa Nicole Kidman u glavnoj ulozi, baziranoj na romanu „The Expatriates“ Janice YK Lee iz 2016., ova serija je smeštena u Hong Kong 2014. godine i prati tri Amerikanke — Margaret (Kidman), Hilary (Sarayu Blue) i Mercy (Ji-young Yoo). ) — kojima se ukrštaju putevi nakon iznenadne tragedije.

„The Regime“

Miniserija, okupila je ozbiljne glumce Kejt Vinslet i Hju Granta u glavnim ulogama, a radnja prati vremenski period u trajanju od godinu dana u palati raspadajućeg (izmišljenog) autoritarnog režima.

Izvor: Top FM
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.