Spice girls definitivno ponovo na okupu


Trideset godina nakon što su Spice Girls formirane, što je izazvalo talas Girl Power koji je proširio svet, klasična postava će se ponovo ujediniti za projekat.

Iako su detalji ostali pod velom tajne, osnivačica grupe Mel B je pustila vest tokom njenog nastupa u utorak (9. januara) na Today sa Hodom i Dženom.

Na pitanje o šansama za ponovno okupljanje Spice Girls, Mel B (pravo ime Melani Braun) rekla je Hodi Kotb: „Govorila sam to oduvek. Ali sada ćemo zapravo objaviti neke zaista dobre vesti za nekoliko nedelja koje će uključiti nas pet.

Poslednji put kad se slavna grupa okupila  bilo je za Olimpijske igre 2012. u Londonu. Na vrhuncu popularnosti Mel B, Mel C, Geri, Viktorija i Ema bile su krajem 1990-ih prodavši više od 100 miliona albuma širom sveta. I dok su kolale glasine kako se članice benda međusobno svađaju nakon što se grupa raspala 2000., 46-godišnja Ema je otkrila kako su oduvek bile neverovatno povezane. Sada se spekuliše da je upravo najpopularnija Viktorija inicirala ponovno okupljanje, a fanovi željno očekuju da ih vide u punom sastavu.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.