Tri serije koje nam u martu stižu na HBO Max

REŽIM (The Regime)

O ovoj seriji smo već pisali, a hajp oko iste je ogroman s obzirom na to da glavnu ulogu tumači popularna Kejt Vinslet.

Premijera je zakazana za danas  na HBO Max striming platformi, a takođe će debitovati i u 20 časova na HBO kanalu.

Sastoji se od šest epizoda i priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji polako počinje da se urušava. Nakon što je kancelarka Elena Vernham (Kejt Vinslet) neko vreme izbegavala javnost, postala je paranoična i nestabilna nakon što se povezala s nestabilnim vojnikom Herbertom Zubakom (Matias Šoenarts), koji joj postaje desna ruka.

Dok Zubakov sve više utiče na kancelarku, Elenini napori da proširi svoj uticaj na kraju dovode do kraha.

U seriji igraju Kejt Vinslet, Matias Šoenarts, Gion Galien, Andrea Rajsenborou, Marta Plimpton i Hju Grant. Izvršni producenti su Vil Trejsi, koji je ujedno i autor i scenarista, Frenk Rič, Trejsi Sivord, Kejt Vinslet, Stiven Fris i Džesika Hobs.

KLJUN (Awake)

Mlada i ambiciozna detektivka Sonja Kljun želi da dokaže da je njen izuzetno razvijeni instinkt tačan. Naizgled mirno samoubistvo koje je potreslo Suboticu postaje polazište za Sonjinu odlučnost da otkrije daleko kompleksnije tajne nego što se čini na prvi pogled.

Njen prelazak u Suboticu pokreće niz događaja koji će razotkriti duboko skrivene misterije povezane s tajanstvenom organizacijom, istovremeno otkrivajući i Sonjinu prošlost. Ova dinamična situacija postavlja Sonju na tačku izazova i neočekivanih otkrića, dok ona hrabro započinje svoju misiju istraživanja u cilju razotkrivanja istine.

Devojke u predsedničkoj kampanji (The Girls on the Bus)

U ovoj izvanrednoj komičnoj drami, koja je proistekla iz jednog od poglavlja bestselera „Chasing Hillary“ autora Ejmi Čozik, upoznajemo četiri neustrašive novinarke čije živote vodi strast prema novinarstvu. Ono što počinje kao praćenje poteza manjkavih predsedničkih kandidata na paradi političkih intriga, ubrzo se pretvara u priču o snažnim ženskim karakterima koje pronalaze prijateljstvo, ljubav i suočavaju se s neizbežnim skandalima.

U fokusu serije su životi ovih neustrašivih novinarki, čije profesije ne samo da ih povezuju, već i isprepliću sudbine na neočekivane načine. Kroz dinamične zaplete i neizvesnosti političkog pejzaža, ove hrabre žene ne samo da donose istinu javnosti, već i grade neraskidive veze međusobno. Serija ne samo da rasvetljava pozadinu političke igre, već i dublje istražuje ljudsku dimenziju novinarskog sveta, pružajući gledaocima uvid u kompleksnost njihovih ličnih i profesionalnih života.

Izvor: Top FM
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.