Nove informacije o Apple-ovom sklopivom hibridnom uređaju

Novi izveštaj uglednog Apple analitičara Ming-Chi Kuo-a otkriva nešto više o budućem hibridnom preklopnom uređaju kompanije Apple. Veruje se da će kompanija biti u mogućnosti da izda ne jedan, već moguće dva preklopna ureeđaja u prvoj polovini 2026. godine.

Ovo se uglavnom preklapa sa nedavnom glasinom koja tvrdi da će uređaj sličnom preklopnom tabletu biti predstavljen krajem 2025. ili početkom 2026. godine. Trenutno su u razvoju dva formata – 20,25″ i 18,18″, a kada se sklope , smanjuju se na 14-15″ i 13-14″ respektivno.

Nalazi iz lanca snabdevanja sugerišu da će LG biti jedini dobavljač ovih preklopnih panela, koji će verovatno bit bez nabora, što će povećati cenu. Panel će biti kombinovan sa skupim šarkama, a preliminarne procene ukazuju na cenu od 600-650 dolara za sam panel i 200-250 dolara za šarku. Amphenol će biti dobavljač šarki za Apple.

Oba preklopna uređaja će se pokretati internim M5 serijskim čipom.

Ming-Chi Kuo daje nejasnu procenu ukupnih troškova. Ako su početne procene tačne, prvi preklopni uređaj kompanije će se lansirati po ceni koja je slična trenutnoj Vision Pro, koja se kreće od 3.499 dolara.

Izvor: Top FM
Foto: Bigstockphoto/palinchak

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.