Specijalna projekcija najnovijeg Marvelovog 3D filma „Dedpul i Vulverin“ 24. jula

Specijalna projekcija najnovijeg Marvelovog 3D filma „Dedpul i Vulverin“ biće održana u ponedeljak 24. jula u 20h u Velikoj sali mts Dvorane. Karte se mogu nabaviti na mtsdvorana.rs ili na blagajni mts Dvorane.

Reč je o prvom Marvelovom filmu tokom ove godine, ali i trećem delu franšize koji uveliko budi inetersovanje fanova, jer čuveni američki studio donosi na platno još jedan nastavak uspešne naučno-fantastične avanture, čija su prva dva dela postigla veliku gledanost kod nas, sa preko ukupno 200.000 posetilaca.

Jedan od najpopularnijih Marvelovih junaka Dedpul ujedinjuje se sa još jednim pozantim likom iz stripa – Vulverinom i u istom kadru na velikom platnu gledaćemo glumačke zvezde Hjua Džekmana i Rajana Rejnoldsa.

Poznato je da je i pre nego što je Rejnolds doneo svog lika na veliki ekran, 2016. godine, pa potom 2018. Dedpul dugo bio jedan od voljenijih likova još od momenta kada se 1991. godine pojavio na naslovnici The New Mutants #98.

Dominantno negativan lik Vejd Vilson, zbog retke bolesti podvrgava se ispitivanjima tokom kojih su naučnici probali mnogo toga, ali ne sa velikim uspehom. Vilson je oboleo i telo mu je u celosti uništeno i prekriveno ožiljcima. Kao takav postaje odbojan za okolinu. Vilsonovo mentalno stanje se pogoršalo i unutar njega nastaju dvojake ličnosti, sa kojima se često sukobljava. Kako bi ipak sakrio svoj fizički izgled, Vilson kreira prepoznatljiv kostim i postaje antiheroj – Dedpul, koji ne bira sredstva za osvetu.

Izvor: Top FM, mts Dvorana
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.