OBJAVLJEN JOŠ JEDAN TREJLER ZA FILM „OSMI PUTNIK: ROMUL“

Od reditelja Fedea Alvareza stiže sedmi po redu nastavak čuvene franšize „Osmi putnik“, koji u nazivu dobija produžetak Romul (Alien: Romulus) i koji će se od 15. avgusta naći u domaćim bioskopima. Kao još jedan nagoveštaj najavljivane naučnofantastične priče, 20th Century Studios objavio je drugi trejler za film u kojem ćemo, kao glavne glumce gledati Kejli Spejni, poznatu po skorašnjem ostvarenju „Prisila“ Sofije Kopole, zatim Dejvida Džonsona, Arčija Renoa, Spajka Fema i druge.

Producent filma je uvaženi sineasta Ridli Skot, reditelj čuvenog prvog dela „Osmi putnik“ iz 1979. godine, koji je bio nagrađen Oskarom za najbolje vizuelne efekte, otvarajući vrata uspešne karijere kako samom Skotu, tako i glumici Sigurni Viver.

Pomenuti prvi film uvod je i za razumevanje najnovijeg, poslednjeg dela čija je radnja smeštena u periodu između Ridlijevog Osmog putnika i narednog nastavka, iz 1986. godine,  koji je režirao jednako uvaženi Dežejms Kameron (Osmi putnik 2).

Zvanični sinopsis nagoveštavaju samo to da se radi o grupi mladih svemirskih kolonizatora koji se, dok pretražuje napuštenu stanicu, suočavaju licem u lice sa zastrašujućim oblikom života u univerzumu, a reditelj predstojećeg blokbastera Osmi putnik Romul Fede Alvarez („Ne diši“) u intervjuu za britanski Total Film ističe da naziv filma aludira na mit o Romulu i Remu i stavarnju Rima.

Izvor: Top FM, MegaComFilm
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.