Samsung novom reklamom ismejava 10 godina iPhone-a

Povodom lansiranja iPhone-a X Samsung nije odoleo, a da ne da svoj način proslavi desetogodišnjicu tog brenda i uređaja. Kao i više puta do sada, snimili su antireklamu, ovaj put o nezadovoljnom korisniku iPhone-a koji je konačnu sreću pronašao (spoiler alert) kupivši Galaxy Note 8.

Reklama počinje tako što vidimo budućeg Apple-ovog fana kako prolazi pored prodavnice ispred koje se stvorio dugački red znatiželjnika koji jedva čekaju kupiti svoj prvi iPhone. Godina je 2007. i naš junak je takođe stao u red ne bi li kupio iPhone.

Prema reklami početno zadovoljstvo počelo je prelaziti u nezadovoljstvo tri godine kasnije, 2010. kada nije uspeo snimiti fotografiju zbog nedostatka memorije. Prema autorima reklame nezadovoljstvo iPhone-om se nastavilo i kasnijih godina, kada je našem junaku smetala veličina ekrana, nedostatak tehnologije za bežično punjenje baterije i nedostatak klasičnog porta za slušalice te što njegov iPhone nije otporan na vodu.

Uprkos tomu svih tih godina glavni glumac je ostao veran Appleu i iPhone-u iako je često maštao o Samsung-ovim telefonima iz serije Galaxy, najpre o Note-u 3 da bi na kraju konačno odbacio iPhone, „odrastao“ i „nadogradio se“ na Galaxy Note 8. Kao šlag na kraju cele priče, naš junak ponovno prolazi pored slične prodavnice gde se stvorio sličan red u kakvom je i sam stajao pre deset godina, ali ovog puta ne zastaje, već samo prolazi pored njega.

Pritom u redu možemo videti jednog drugog zagriženog ljubitelja Apple-a i iPhonea koji je toliko veran brendu da je i sopstvenu frizuru uredio po uzoru na iPhone X. Ali, kako slika vredi kao 1.000 reči, najbolje je da sami pogledate reklamu koja govori o odrastanju jednog Apple-ovca.

Izvor-Foto: itvesti

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.