Heineken i Top FM te vode na Exit

Pojačaj radio, slušaj omiljene hitove, živi svoju muziku i pripremi se za jedno nezaboravno, veselo leto… Naravno, uz Heineken i Top FM radio.

***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Top Fm radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

Pažljivo slušaj Top Fm radio od 14. juna. Svakog radnog dana u 11:55am objavićemo ime „izvođača dana“, a njegove pesme čućeš u svakom satu do 17h.

Tvoj zadatak je da nakon emitovane pesme „izvođača dana“ napišeš u komentaru na našem Facebook  profilu: Kako ti doživljavaš tu pesmu? Na šta te asocira, na koga te podseća? (Šta za tebe znači živeti svoju muziku?)

Najkreativniji odgovor svakog radnog dana HEINEKEN nagrađuje dnevnom ulaznicom za Exit festival. Nagradna akcija traje do 6. jula.

Ovog leta živi svoju muziku uz Top FM i Heineken.

Jedan od sinonima odlične zabave na žurkama i letnjim festivalima jeste upravo Heineken®, koji je u okviru ovogodišnje Live Your Music kampanje lansirao novu, limitiranu seriju limenki inspirisanu sa četiri najpopularnija muzička žanra – POP, ROCK, TECHNO i R&B.Kako bismo i ovog leta živeli svoju muziku, Heineken® nas, u okviru pomenute kampanje, nagrađuje kartama za muzičke festivale Exit.

Pored limenki preko kojih će svako moći da se poveže sa omiljenim muzičkim žanrom, Heineken® je u saradnji sa domaćim brendom Superkul kreirao i specijalne T(HE) majice koje će biti nezaobilazni modni “must have” predstojeće letnje sezone. Stoga, najzanimljiviji odgovori naših slušalaca osvojiće paket u kojem će se, pored Live Your Music limenki, naći i ove originalne majice koje ćete sigurno obožavati i rado nositi.

Međutim, to nije sve! Iskoristite priliku da preko društvenih mreža svima pokažete kako živite svoju muziku, inspirirani novim Heineken limenkama i T(HE) majicom i možete osvojiti ulaznice za Exit, pozivnice za dnevne žurke u Heineken vili i još mnogo toga zanimljivog. Sve što treba da uradite jeste da podelite svoju kreativnost uz hashtagove #LiveYourMusic i #HeinekenSrbija.

Heineken garantuje nezaboravno festivalsko leto uz svetske muzičke zvezde!

PRAVILA NAGRADNOG KVIZA „HEINEKEN I TOP FM TE VODE NA EXIT!“

Član 1: ORGANIZATOR

Nagradni konkurs „HEINEKEN I TOP FM TE VODE NA EXIT!“ priređuje i organizuje: Heineken® i Top FM Radio (u daljem tekstu: Organizator).

Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradno takmičenje se održava od 14. juna do 6. jula, a odnosi se na slušaoce Top FM radija.

Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Top FM radiju, Top FM Facebook i Instagram stranici i Top FM sajtu u naznačenom periodu.

Član 4: NAGRADE

Nagradu obezbedjuje Heineken, a pokloni su dnevne karte za Exit festival.

Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU

Pažljivo slušaj Top Fm radio od 14. juna. Svakog radnog dana u 11:55am objavićemo ime „izvođača dana“, a njegove pesme čućeš u svakom satu do 17h. Tvoj zadatak je da nakon emitovane pesme „izvođača dana“ napišeš u komentaru na našem Facebook profilu: Kako ti doživljavaš  tu pesmu? Na šta te asocira, na koga te podseća? (Šta za tebe znači živeti svoju muziku?)

Najkreativniji odgovor svakog radnog dana HEINEKEN nagrađuje dnevnom ulaznicom za Exit festival. Nagradna akcija traje do 6. jula.

* Od 14.06 – 27.06 – dobitnici osvajaju po jednu dnevnu kartu za Exit festival

od 28.06 – 06.07. –   dva dobitnika dnevno osvajaju po jednu dnevnu kartu za Exit festival

Dobitnika tog dana kontaktriamo putem inbox-a  kada je dužan da nam u što kraćem roku dostavi svoje podatke. (ime, prezime, broj telefona) Nakon toga ostvarujemo telefonski poziv i uključujemo ga u program Top FM radija. Ukoliko se dobitnik ne javlja na telefon ili nije dostupan, pozivamo narednog.

Član 7: ODABIR DOBITNIKA

Najkreativniji odgovor po izboru Top fm-a dobija nagradu (dnevnu ulaznicu za Exit festival) svakog radnog dana.

Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnici će blagovremeno biti obavešteni o načinu i detaljima preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (ime, prezime i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Heineken®, isključivo u svrhu provere informacija oko preuzimanja karata za Exit festival.

Član 10: PUBLICITET

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

Član 11: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Top FM radija.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.