Bajka na velikom platnu: Krcko Oraščić dolazi u bioskope

Bajkovita avantura inspirisana vanvremenskom pričom i baletskom igrom koja ostavlja bez daha „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“ obradovaće sve ljubitelje filmske umetnosti i okupiti porodice u salama bioskopa širom zemlje.

Premijera ovog čarobnog ostvarenja biće održana u subotu 1. decembra 2018. godine u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, a karte su već u prodaji i to za dve projekcije, jednu koja će biti prikazana u 3D tehnologiji i drugu u MX4D.

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regente, koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

U ovoj očaravajućoj filmskoj priči glavne uloge tumače Mekenzi Foj, Kira Najtli, Morgan Frimen, Helen Miren i mnogi drugi.

„Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“ na redovne repertoare svih bioskopa stiže 6. decembra ove godine.

Izvor: TOPFM/Taramount film
Foto: Bigstockphoto-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.