Triler Optužena u bioskopima

Film koji je imao rasprodate projekcije na FEST 2019, triler “Optužena” (Acusada), počinje sa prikazivanjem u bioskopima širom Srbije od 28. marta u distribuciji Dexin Filma. Ovo ostvarenje prikazano je na festivalima u Torontu i Veneciji (gde je bilo u nominaciji za najbolji gilm) i bavi se mladom devojkom koja je jedina optužena za ubistvo svoje najbolje prijateljice. Glavne uloge tumače: Gael García Bernal i Lali Espósito.

Dolores Drejer ima život mlade studentkinje sve do momenta dok njena najbolja prijateljica nije nađena brutalno ubijena. Dve godine kasnije, ona je jedina optužena za zločin, i pod pritiskom velike medijske izloženosti biva postavljena u centar pažnje: svako ima mišljenje o njenoj nevinosti ili krivici. Dolores se kod kuće priprema za izolovano suđenje, dok porodica Drejer radi kao tim koji želi da učini sve kako bi odbranio svoju ćerku. Ali kako proces napreduje i pritisak raste, tajne i sumnje se pojavljuju i unutar porodice.

Prema kritikama (Variety) “Optužena” je prava, jaka filmska priča u kojoj se uživa dok se gleda, dok publika ovo ostvarenje poredi sa španskim trilerom “Nevidljivi svedok” sa Mariom Kasasom u glavnoj ulozi.

 

Izvor: TOPFM/Dexin film
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.