Ladies night uz nastavak filma „After“

Nastavak kultnog filma o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne poznaje granice očaraće nas na Ladies night događaju 17. septembra od 20 časova u Cineplexx bioskopima. Prava filmska romansa u filmu ,,After: Posle sudara” i pokloni iznenađenja za najsrećnije dame očekaju vas u Cineplexx bioskopima. Karte su u prodaji.

Da li je ljubav dovoljno jaka da nadvlada prošlost, saznaćemo u četvrtak 17. septembra od 20 časova u Cineplexx bioskopima, u nastavku globalnog fenomena koji nas je ostavio bez daha. Film ,,After: Posle sudara” donosi nam još više drame, ali i ljubavi i romantike, kao i dugoiščekivani odgovor na pitanje da li će Tesa i Hardin uspeti da prebrode sve prepreke na svom putu.

Tesa polako počinje da uviđa kako bi mogla da izgubi sve. Hardin shvata da nema šta da izgubi – osim nje. Da li je zaista spreman da se promeni zbog ljubavi? Koliko je ona spremna da oprosti i, još važnije, sviđa li joj se zaista slika budućnosti s Hardinom?
Uz odgovore na sva pitanja koja su ostavila milione gledalaca širom planete u neizvesnosti, očekuje vas istovremeno opuštajuće, ali i uzbudljivo veče uz dobro društvo, sjajan film i poklone na Ladies night događaju u Cineplexx bioskopima. Obezbedite svoje ulaznice na vreme. Karte su u prodaji.

Foto: Bigstock-maxxyustas
Izvor: TOPFM-Cineplexx promo

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.