U pripremi iPhone SE Plus sa A14 Bionic čipom i većim ekranom

Blogeri i poznati leaksteri bruje o tome sve intenzivnije pa je sve izglednije da ćemo ove godine dobiti iPhone SE Plus. Biće to još jedan cenom povoljniji iPhone, ali sa ipak većim ekranom od onog na prošlogodišnjem iPhone SE modelu.

O ovom uređaju se pričalo već prošle godine, ali s obzirom na to da je Apple predstavio više telefona nego ikad u jednoj godini, ne čudi što nisu i njega. iPhone SE 2020 poprilično je dobro pogodio sve ono što su želeli dotadašnji vlasnici iPhone 6 i 6s modela. Dobili su prilično identično iskustvo u ruci sa Touch ID tipkom na prednjoj strani, ali sa boljom kamerom i modernijim čipom.

iPhone SE Plus navodno će imati 6.1 IPS LCD ekran, a zadržaće Touch ID autorizaciju. Napred će još imati 7MP FaceTime selfie kameru, a na leđima jednu, ali izgledno vrednu 12MP kameru sa OIS stabilizacijom.

Kao i obično, najveća vrednost biće mu osvežen hardver, pa će ispod haube dobiti A14 Bionic čip, a time i narednih 4-5 godina ažuriranja. Biće vodootporan po sertifikatu IP67 i dostupan u tri boje – crvenoj, beloj i crnoj. Kažu da će osnovni model koštati 499$, a najjači 699$.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstockphoto/palinchak

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.