OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro stižu 23. marta

Kao što vam je verovatno već poznato, OnePlus će ove godine još jednom pomeriti datum predstavljanja novih top modela pa ćemo tako OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro upoznati već 23. marta, dakle za otprilike dve nedelje.

OnePlus je juče tako poslao službenu pozivnicu za predstavljanje, a na njoj je vidljivo da je sklopio partnerstvo sa proizvođačem kamera Hasselbald, kako bi dodatno povećao kvalitet fotografija.

OnePlus je sa Hasselbald-om sklopio trogodišnji ugovor o saradnji, a na koji način će ova kompanija pripomoći kod izrade kamera, ostaje za videti. Primarni senzor kamere OnePlusa 9 Pro bi trebao da bude Sony IMX789, s mogućnošću snimanja fotografija u RAW formatu, što je svakako obećavajuće.

Iz dosadašnjih glasina smo mogli videti da će OnePlus 9 Pro doći sa zakrivljenim 1440p ekranom i 120 Hz stopom osvežavanja, a podržavaće i 45W brzo punjenje, o kojem detalji tek trebaju da budu otkriveni.

Pokretački motor novih top modela svakako će biti Qualcomm-ov Snapdragon 888. Isto tako veliki interes vlada za detaljima o cenama, koje zadnjih godina kod ovog proizvođača nikako nisu male. Bilo kako bilo, za dve nedelje ćemo saznati sve detalje, a u međuvremenu će verovatno procureti još koji.

Izvor: itvesti
Foto: Bigstock-LGreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.