Demi Lovato otkriva detalje snimanja spota

Demi Lovato nedavno je publici predstavila pesmu „Dancing With The Devil“ nastalu po ličnom iskustvu borbe sa zavisnošću, a spot je snimljen tako da je rekreirao situaciju u kojoj je proslavljena pevačica umalo izgubila život usled predoziranja.

„Dancing With The Devil“ je drugi spot koji je Demi predstavila sa novog albuma „Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over“, a isti naziv nosi i dokumentarna serija iste tematike.

Demi je sada otkrila pojedinosti vezane za snimanje spota u kome je koreditelj, a kako je objasnila, scenario spota se oslanja na istinitu priču, ali i pokušaj da se objasne osećanja sa kojima se te noći susrela.

„Postoji nešto zaista katarzično i isceljujuće u tome da se trauma prikaže kroz umetnost“, napisala je Demi u opisu videa.

Spot je snimljen za dva dana, ali su pripreme za njega trajale šest meseci, te je svaki kadar precizno osmišljen i nosi određenu simboliku, a ideja je da se ukaže na opasnosti od zavisnosti opijatima, zbog čega je u spotu primetno konstantno vraćanje na scene u bolnici. Iako se u dokumentarcu pojavljuju Demini prijatelji i članovi porodice, u spotu su njihove uloge preuzeli glumci.

Izvor: TOPFM-Demi Lovato YouTube
Foto: Bigstock-kathclick

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.