Odred otpisanih ponovo na bioskopskom platnu

Nakon 5 godina, svi ljubitelji DC Komiksa imaće priliku da uživaju u toliko priželjkivanom nastavku kultnog filma i pridruže se antiherojima u Novoj misiji! I ovoga puta Džejms Gan je bio na visini zadatka i mogli bismo pre reći doveo elitni, a ne otpisani odred glumačke ekipe.

Margo Robi, koja je već zadobila sve kritike i simpatije za svoju ulogu u prvom delu, zaigraće i ovoga puta, a društvo će joj praviti Idris Elba, Džon Sina, Piter Kapaldi, Oskarovka Vajola Dejvis, a posebno iznenađenje jeste i Silvester Stalone koji će nivo akcije podići na sasvim novi nivo.

Ekipa supernegativaca ovoga puta pristupa tajnoj i nadasve mračnoj misiji na udaljeno i neprijateljsko ostrvo Korto Malteze. Samo jedan pogrešan korak – i mrtvi su (bilo od ruke svojih saradnika ili protivnika). Spremni su na sve rizike kako bi osvojili slobodu i zauvek napustili pakao – Bel Rejv, zatvor poznat po najvišoj stopi smrtnosti u SAD-u. Da bi u tome uspeli, moraće da unište zatvor u koji su bili dovođeni politički zatvorenici, kao i laboratoriju u kojoj su vršeni eksperimenti u doba nacista. Ovakav cilj svakako da dodaje na dramatičnosti čitave priče.

James Gunn je najviše nadahnuća za ovaj film dobio od legendarnog pisca stripova Džona Ostrandera i to njegove verzije Odreda otpisanih iz 1980. godine.

Ne bismo pogrešili kada bismo rekli da je ovo jedan od najambicioznijih projekata Warner Bros Pictures-a, koji odiše akcijom, ali i dobrim humorom.

ODRED OTPISANIH: NOVA MISIJA u distribuciji Blitza pogledajte premijerno već danas u najprestižnijim formatima, a ulaznice kupite online ili na blagajnama bioskopa.

Usuđujete se da i vi učestvujete u ovoj misiji?

Izvor: TOPFM-Blitz PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.