Spajdermen: Put bez povratka trejler obara sve rekorde!

Sony Pictures je objavio spektakularni prvi trejler za novi film o Spajdermenu. Sudeći po reakcijama obožavalaca širom sveta, čekanje se isplatilo, a kako trejler izgleda proverite i sami putem linka. Oborio je globalni rekord i postao trejler sa najviše pregleda i reakcija u prvih 24 sata od objavljivanja!

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk u filmu Spajdermen: Put bez povratka.

Spajdermen: Put bez povratka je nastavak priče koja je započeta hit-filmom Povratak kući iz 2017. godine sa Tomom Holandom u glavnoj ulozi, a nastavljena 2019. godine u filmu Daleko od kuće koji je sa zaradom većom od milijardu dolara postao ne samo nauspešniji Spajdermen film ikad, već i najuspešniji film u istoriji Sony studia.

Po svemu sudeći, pred novim Spajdermenom je niz izazova! Nakon gledanja trejlera, fanovima će biti jasno da Sony puca iz svih oružja. Osim Holanda, u trećem delu igraju Zendaja, Džejkob Batalon i Marisa Tomei. Benedikt Kamberbač odigraće jednu od ključnih uloga kao Doctor Strejndž, dok se u posljednjim trenucima trejlera pojavljuje i… Doktor Oktopus. O, da!

I to, šuška se, nisu sva iznenađenja…

Izvor: TOPFM-Con film PR
Foto: Bigstockphoto-shevtsovy

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.