Istinita priča o nasleđu Serene i Venus Vilijams

„Kralj Ričard: Prednost u igri“, u režiji Reinalda Markusa Grina, bioskopska platna će od 18. novembra na momente pretvoriti u teniski teren uz priču koja prati neverovatno putovanje Ričarda Vilijamsa, neustrašivog oca koji je ključan u podizanju dve izuzetne sportistkinje, koje će zauvek promeniti istoriju tenisa – Venus i Serene Vilijams.

Vođen jasnom vizijom budućnosti i koristeći nekonvencionalne metode, Ričard ima plan koji će Venus i Serenu Vilijams sa ulica Komtona u Kaliforniji vinuti na svetsku scenu kao legendarne ikone.

Duboko dirljiv film pokazuje moć porodice, istrajnost i nepokolebljivu veru kao sredstvo za postizanje nemogućeg i uticaja na ceo svet.

„Kralj Ričard: Prednost u igri“ neodoljiv je kao i mlade legende u njegovom središtu; prikazuje jasnu poruku o pokretačkoj energiji koja se stvara kada neko zaista veruje u nas i misli na mnoge buduće šampione koje bi to moglo inspirisati.

Film je već sada pokupio pozitivne kritike:

„Najneverovatnija priča, tako dobro ispričana“ – Hollywood Reporter

„Kralj Ričard je ljubav. Kralj Ričard je porodica“ – Variety / Clayton Davis

„Sjajno, neverovatno uzbudljivo i moćno“ – Daily Mail / Baz Bamigboye

„Veoma dirljiv porodični opus. Vil Smit u jednoj od svojih najboljih uloga“ – Empire Magazine / Alex Godfrey

„Tajno oružje filma je maestralna Aundžana Elis“ – IGN / Chris Tilly

Zvezdanu glumačku ekipu filma predvodi dvostruko nominovan za nagradu Oskar Vil Smit koji igra naslovnu ulogu Ričarda Vilijamsa, sjajna Aundžanu Elis igra mamu devojčica, koja je ujedno i sidro cele porodice, Sanija Sidnej je u ulozi Venus, a Demi Singleton u ulozi Serene. U podeli su još i Toni Goldvin, Džon Berntal, Endi Bin, Kevin Dun i Krejg Tejt.

Režiju potpisuje Reinald Markus Grin, scenario Zak Bejlin. Producenti su Tim Vajt i Trevor Vajt ispred Star Tower Enterteiment-a i Vil Smit ispred Westbrook Baner-a.

Iša Prajs, Venus Vilijams, Serena Vilijams, Džejms Lasiter, Džejda Pinket Smit, Adam Merims, Lin Haris, Alan Mendelbaum, Džon Mone i Piter Dod su izvršni producenti filma.

Film KRALJ RIČARD:PREDNOST U IGRI u bioskope stiže danas, 18. novembra u distribuciji Blitz Film&Video, a ulaznice su u prodaji ONLINE ili na blagajnama bioskopa.

Izvor: TOPFM-Blitz film PR
Foto: Bigstock/joeygil

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.