Baz Svetlosni dobija svoju priču

Samostalna avantura i priča o poreklu Baza Svetlosnog koju nam Dizni i Piksar donose u cik leta, 16. juna 2022. godine na veliko platno širom Srbije, predstavlja novi trejler koji obiluje dataljima i Bazove ljubitelje priprema za pravu bioskopsku nostlagičnu avanturu.

Baz Svetlosni je naučno fantastični animirani film i priča o poreklu Baza Svetlosnog kroz intergalaktičku avanturu, kome u originaloj, američkoj verziji glas pozajmljuje holivudska zvezda, Kapetan Amerika- Kris Evans. Ovo je heroj koji je inspirisao igračku. Crtani otkriva kako je mladi pilot postao svemirski rendžer kakvog ga danas poznajemo.

Animaciju „Baz Svetlosni“ je režirao Angus Meklejn (Angus MacLane) i otkriva šta ga je zaintrigiralo da napravi samostalni film: „Bazov svet je uvek bio nešto zbog čega sam bio uzbuđen. U filmu „Priča o igračkama“ činilo se da postoji neistraženi prostor o ovom svemirskom rendžeru i postavio sam sebi pitanje – kakav bih to film voleo da gledam da poželim da kupim igračku Baza Svetlosnog“.

Ranije najavljenom Krisu Evansu, koji pozajmljuje svoj glas Bazu, pridružuje se i Taika Vaititi – osvedočeni glumac i reditelj u kvalitetnim satirama. Svemirsku avanturu prati i sjajna muzika, Dejvida Bouvija i pesma „Starman“ koja u prevodu zvezdani čovek.

Uskoro saznajte koji će domaći glumac pozajmiti glas čuvenom junaku svemirske avanture.

Film će u bioskopima biti od 16. juna ove godine.

Izvor: TOPFM-MCF PR
Foto: Bigstock-gary718

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.