Ostvarenje „Tamo gde rakovi pevaju“ u bioskopima od 18. avgusta

Bolno dirljivi film o odrastanju, oda lepoti i moći „Tamo gde rakovi pevaju” nakon velikog otvaranja prošlog vikenda u Americi, nastavio je da osvaja bioskope! Gledaoci i predstavnici medija slažu se da ne morate da pročitate bestseler Delije Ovens da biste voleli ovaj film! Drugim rečima, ako ste pročitali knjigu, svideće vam se film. Ali ako niste, otkrićete zašto su se ljudi zaljubili u ovu priču širom sveta.

Na filmskom platnu posetioci bioskopa gledaće romansu, intrigantnu misteriju ubistva, ali i priču o osnaživanju žena: u centru priče je žena koja preuzima kontrolu i uspeva uprkos svim izgledima.

Bosonoga devojčica neukrotivog duha, Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Dok krstari svojim čamcem kroz lagume i šaš, osluškuje drveće i životinje, i iako usamljena, dovoljna je sama sebi. Močvara i njena stvorenja za Kaju nisu nikakva nepoznanica: hrane je i štite, podučavaju je svemu što treba da zna i prave joj društvo u igri. Kada izraste u devojku, njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi.

Jednog oktobarskog dana, policija će pronaći beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojčicu. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.

Roman je adaptirala produkcijska kuća Ris Viderspun, režiju potpisuje Olivija Njuman, scenario Lusi Alibar, a lik Kaje, glavne junakinje, tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns.  U ostvarenju igraju i Tejlor Džon Smit (Sharp Objects) kao Tejt Voker, Haris Dikinson (The King’s Man) kao Čejs Endrjus, Majkl Hajat (Snowfall) kao Mejbl, Sterling Mejser Junior (Double Down) kao Džampin i Dejvid Rasel Stratern (Nomadland) u ulozi Toma Miltona.

Izvor: TOPFM-Con Film Srbija promo
Foto: Bigstock-maxxyustas

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.