Sjajna glumačka ekipa u filmu „Igra mačke i miša“

Searchlight Pictures donosi misteriju sa elementima komedije za kraj vrelog leta, najnoviji film „Igra mačke i miša“ (See How They Run) donosi zvezdanu glumačku postavu sa čak dva Oskarovca, odličnu – ko je ubica – priču, kvalitetan humor. Objavljen prvi trejler kroz koji se može osetiti duh Londona iz sredine prošlog veka za koji su zaduženi sjajni glumci koje predvode Edrijen Brodi, Sirše Ronan, Sem Rokvel, Rut Vilson i Haris Dikinson.

U londonskom Vest Endu, 1950-ih, planovi za snimanje filmske verzije hit drame iznenada su zaustavljeni nakon što je ključni član ekipe ubijen. Kada umorni inspektor Stopard i policajka novalija Staker preuzmu slučaj, naći će se u sredštu glamuroznih pozorišnih spletki i rešavaće ubistvo na sopstvenu odgovornost.

Glumačku ekipu predvodi mladi reditelj Tom Džorž, čiji je dotadašnji rad pomno pratila autorska ekipa Srčlajt producentske kuće: „Počastvovan sam što sam imao priliku da radim sa neverovatnom gluačkom postavkom, to je zaista bio moj san. Veoma sam uzbuđen što ću vam prikazati ovo uzbudljivo, mudro i duhovito razrešenje misterioznog ubistva“, zaključuje režiser Tom Džordž.

U glavnoj ulozi mlade, željne znanja, nestrpljive policajke je Sirše Ronan koja je do sada već četiri puta bila nominova za najprestižniju nagradu Oskar i to za filmove „Male žene“, „Bubamara“, „Bruklin“ i „Pokajanje“. Njenog iskusnije, starijeg kolegu igra neponovljivi Sem Rokvel koji je pre dve godine dobio nagradu Oskar za film „Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju“, dok je žrtva glumačkih speltki u ostvarenju „Igra mačke i miša“ Edrijen Brodi, koji je dobro poznat publici iz filma „Pijanista“ za koji je dobio nagradu Oskar, kao i beskompromisni italijanski mafijaš Luka Čangreta iz popularne britanske serije „Birmingemska banda“ (Peaky Blinders).

Publika film može očekivati od 29. septembra u bioskopima širom zemlje.

Izvor: TOPFM/MCF PR
Foto: Bigstock/DFree

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.