Pogledajte trejler filma „Šazam! Gnev Bogova“

Nastavlja se priča tinejdžera Bilija Batsona, koji se, nakon što izgovori čarobnu reč „Šazam!“ transformiše u superheroja. Obdaren moćima bogova, Bili Batson i druga udomljena deca još moraju da nauče kako da usklade tinejdžerski život sa alter-egom odraslih superheroja. Ali kada kćeri Atlasa, osvetoljubiva trojka drevnih boginja, stignu na Zemlju u potrazi za njihovom ukradenom magijom, Šazam i njegova porodica moraće da se borie za svoje supersile, živote i sudbinu celog sveta.

U filmu „Šazam! Gnev Bogova“ glume Zakari Levi („Tor: Ragnarok“) kao Šazam; Ašer Ejndžel („Andi Mack“) kao Bili Batson; Džek Dilan Grejzer („To: Drugo poglavlje“) kao Fredi Friman; Adam Brodi („Devojka koja obećava“) kao super heroj Fredi; Ros Batler („Raja i poslednji zmaj“) kao super heroj Eugen; Megan Gud („Dnevna smena“) kao Super heroj Darla; Di Džej Kotrona („G.I Joe: Odmazda“) kao super heroj Pedro; Grace Kerolajn Kjuri („Anabel: Početak“) kao Meri Bromfild / superjunakinja Meri; Fejt Herman („To smo mi”) kao Darla Dadli; Ijan Čen („Smisao života jednog psa“) kao Eugen Čoi; Jovan Armand („Drugi start”) kao Pedro Penja; Marta Milans („White lines“) kao Rosa Vaskez; Kuper Endruz („Okružen Mrtvima“) kao Viktor Vaskez i Džimon Hansu („Tiho mesto 2“) kao Čarobnjak.

Glumačkoj ekipi pridružuju se Rejčel Zegler („Priča sa zapadne strane“), Lusi Lu („Kung Fu Panda“) i oskarovka Helen Miren.

„Šazam! Gnev Bogova“ stiže u bioskope širom Srbije 16. marta u distribuciji Blitza.

Izvor: TOPFM-Blitz Film PR
Foto: Bigstock-Denis Makarenko

 

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.