Revija filmova nominovanih za Oskara u mts Dvorani

Povodom obeležavanja Internacionalnog filmskog dana 11. februara, u mts Dvorani će biti održana revija filmova nominovanih za prestižnu nagradu Američke akademije filmske umetnosti- Oskar.

Posetioci će na velikom platnu, tokom celog dana, moći u nizu ponovo da pogledaju sedam vrhunskih filmskih ostvarenja, koja su u trci za pomenuto filmsko priznanje. Karte se mogu kupiti na blagajni mts Dvorane po ceni od 500 dinara.

Na repertoaru Dvorane će se 11. februara naći filmovi nominovani za Oskara, među kojima su avantura sa elementima drame: CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVEK; epski naučno – fantastični spektakl AVATAR: PUT VODE ; drame BLISKO i POSLE SUNCA; crna komedija DUHOVI OSTRVA; avantura sa elementima komedije SVE U ISTO VREME , kao i animacija za decu POCRVENELA PANDA.

U pitanju su filmovi koji su imali jednu ili više nominaciju među kojima je , akciona avantura sa elementima komedije SVE U ISTO VREME nominovana u čak 11 kategorija ( Nominacija za najbolji film, za najbolju režiju: Danijel Kvan i Danijel Sčainert, nominacija za najbollju glumicu Mišel Jeo, za muzičku numeru “This Is A Life”, nominacija za najbolju montažu, za mušku sporednu ulogu: Ki Hui Kvan, za orginalni scenario, orginalnu muziku, za kostim dizajn, kao i za žensku sporednu ulogu Džejmi Li Kertis, Stefanie Hsu ).

Posetioci će imati prilike da ponovo pogledaju i filmsko ostvarenje sa 9 nominacija, crnu komediju DUHOVI OSTRVA ( Nominacija za najbolji film, Nominacija za najbolju režiju Martin Mekdona; Nominacija za najboljeg glumca Kolin Farel, Nominacija za najbolju montažu, Nominacija za mušku sporednu ulogu, Brendan Glison, Duhovi ostrva Beri Keoghan, Duhovi ostrva, Nominacija za orginalni scenario, Nominacija za žensku sporednu ulogu Keri Kondon).

Na repertoaru će se naći i avanturistički film sa elementima drame CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVEK – koji ima 5 nominacija (Nominacija za dostignuće u vizuelnim efektima, Nominaciju za muzički song “Lift Me Up”, Nominacija za makeup, Nominacija za kostim dizajn, Nominacija za žensku sporednu ulogu Ejndžela Baset ).

AVATAR: PUT VODE, epski naučno- fantastični avanturistički film, koji je oborio sve rekorde gledanosti u Srbiji od početka prikazivanja, takođe će se naći na repertoaru revije. Film je imao 4 nominacije, među Kojima su Nominacija za najbolji film, Nominacija za dostignuće u vizuelnim efektima , Nominacija za scenografiju, Nominacija za najbolji zvuk.

Tokom trajanja revije, posetioci će moći da pogledaju I dramu BLISKO (Nominacija za najbolji strani film), kao i dramu POSLE SUNCA (Nominacija za najboljeg glumca Pol Meskal).

Za najmlađe je na repertoaru i animacija POCRVENELA PANDA koja je nominovana za najbolji animirani film.

Kupovina karata je na blagajni mts Dvorane.

Izvor: TOPFM-mts Dvorana PR
Foto: Bigstock- XArtProduction

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.