“Opatica iz pakla II“ obara sve rekorde: Evo koliko ljudi je pogledalo horor spektakl

Jeziva „Opatica iz Pakla 2“, dostigla je cifru od čak 57 100 sa zaradom od 31.901.696 RSD, što takođe govori i to da je stekla više fanova od prvog dela „Opatica iz Pakla“.

Podsetimo, da je čuveni horor spektakl nakon prvog vikenda pogledalo čak 27.454 gledalaca u Srbiji, čime je „Opatica iz Pakla 2“ ovladala prvim mestom domaćeg box office-a i sa zaradom od 14.513.375 RSD, oborila rekorde najjačim otvaranjem horor žanra svih vremena ali i najjačim otvaranje franšize ‘Prizivanje Zla’ u Srbiji!

Uspeh ovog filma, samo je potvrda da su obožavatelji franšize „Prizivanje Zla“, dugo, željno i u još većem broju iščekivali Opaticu iz pakla, koja i dalje neumoljivo nastavlja da plaši gledaoce bioskopa širom sveta.

Film je nastavak prvog dela, a akcenat je na otkrivanju šokantnog porekla zlog demona. Pratićete iskustva dve mlade monahinje koje rizikuju sve kako bi razotkrile po život opasnu misteriju iza njenog povratka i oterale je natrag u pakao jednom zauvek.

U filmu glume Taisa Farmiga, Boni Arons, Ana Poplvel i Storm Rid te Kejtlin Rouz Dauni.

Film je režirao Majkl Čaves, reditelj horor hitova ‘Prokletstvo ožalošćene žene’ i ‘Prizivanja zla 3: Đavo me je naterao‘ dok su za scenrio zaslužni Akela Kuper, Ijan Goldberg i Ričard Naing.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.