„Kapetan Marvel 2“ premijerno sutra u domaćim bioskopima

Nakon nekoliko meseci zatišja, čuveni Marvel studio donosi pred bioskopsku publiku nastavak franšize i još jedno akciono ostvarenje, „Kapetan Marvel 2“.

Film o moćima Kerol Danvers, o kojoj je prvi deo snimljen 2019. godine, premijerno će biti prikazan u sredu, 8. novembra u većim salama domaćih bioskopa. Karte za prve projekcije filma mogu se već pronaći na blagajnama istih, a tog dana posetioce Cineplexx bioskopa očekuje i Comic Night događaj.

Rediteljka filma Nia Dakosta (Nia DaCosta) najmlađa je rediteljka koja je stavila svoj potpis na neki Marvelov film, a ujedno kao i scenaristkinja unosi sveže ideje i u nastavku franšize Kapetan Marvel, Keroline moći dopunjuje sa moćima dve mlade junakinje.

Dobitnica nagrade Oskar Bri Larson, kao Marvelova junakinja nenamerno započinje fantastičnu svemirsku avanturu i u misiji opstanka sveta pridružuju joj se i tinejdžerka Kamala Kan inače poznat lik u popularnoj seriji „Ms Marvel“, kao i naučnica Monika Rambo ćerka nekadašnje Karoline pokojne prijateljice i lik poznat u seriji „VandaVizija“ (dobitnik 3 nagrade Emi) rađene prema Marvelovom stripu.

„Tri heroine će zameniti svoja mesta. Haotično je i pomešano, a želela sam da to predstvaim i kroz njihove pojedinačne likove,“ rekla je rediteljka filma.

Godine 2019. godine Marvel studio ekranizovao je prvi deo Kapetan Marvela u kojoj su glavne uloge tumačili Bri Larson i Semjuel L. Džeksonom. U novom nastavku atraktivnom dvojcu pridružuju se i mlade glumice Iman Velani (Iman Vellani) i Tejona Paris (Teyonah Parris).

Izvor: TopFM, MegaComFilm film  promo
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.