Šakira pretvara suze u dijamante: Stigao je novi album čuvene pevačice

Posle sedam godina, Šakira je objavila Las Mujeres Ya No Lloran (Žene više ne plaču), svoj prvi novi album od skupa El Dorado koji je osvojio Gremi 2017. godine.

Danas je objavljen na svim digitalnim platformama za striming.

Novi album je katarza za kolumbijsku hitmejkeru, i ovo sada može da se opiše kao njen najličniji LP do sada. Očeukuju nas veliki hitovi, kao i njena muzička sesija u produkciji Bizarrap-a i himna za devojčice „TKG” sa Karolom G. Šakira vodi obožavaoce na putovanje isceljenja sa pesmama uključujući „Ultima”, „Como Donde y Cuando” i „La Fuerte”, još jedan tim sa Bizarrap-om.

Novi album uključuje i moćne saradnje sa drugim umetnicima, kao što su Rauw Alejandro („Cohete“), Cardi B („Punteria“) i Grupo Frontera („(Entre Parentesis)“). Ranije objavljene pesme koje su takođe deo albuma su „Copa Vacia” sa Manuelom Turizom, „Monotonia” sa Ozunom, „El Jefe” sa Fuerza Regidom i slatka „Acrostico” sa njenim sinovima Milanom i Sašom.

„Izrada ovog dela je bio alhemijski proces“, rekla je Šakira ranije u izjavi. „Dok sam pisala svaku pesmu, obnavljala sam sebe. Dok sam ih pevala, moje suze su se pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu.”

Las Mujeres Ya No Lloran prati El Dorado, koji je proveo pet nedelja na prvom mestu Bilbordove top liste latino albuma.

Izvor: TOPFM- Billboard
Foto: Youtube printscreen

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.